Όμιλος Ατάλλα

 
Σχετικά με εμάς

100%

Ατάλλα

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΤΑΛΛΑ ιδρύθηκε στην Πάτρα το έτος 1979 και επεκτάθηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιστίνη και την Ιορδανία.

Η δραστηριότητα του Ομίλου στην Ελλάδα προσανατολίζεται στις κατασκευές πολυκατοικιών και πολυτελών κατοικιών στον χώρο της Πελλοπονήσου και κυρίως στην Αχαΐα, αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Όμιλος στο ιστορικότου εκτός από ιδιωτικά έργα, έχει και ανεγέρσεις σχολείων, τουριστικών περιπτέρων,έργα ύδρευσης, δημοτικούς αλλά και εθνικούς δρόμους και παντός είδους δημόσια κτίρια με τα οποία ακόμη ασχολείται στις περιοχές της Παλαιστίνης και της Ιορδανίας. Η αρχιτεκτονική των έργων, η ποιότητα της κατασκευής και η προσήλωση ολόκληρου του εργατικού δυναμικού σε αυτά καθιέρωσε την εταιρία σαν τη πιο έμπιστη τόσο σε ασφάλεια όσο και στη γρήγορη αποπεράτωσητων αναλαμβανόμενων έργων.
Η φιλοσοφία του ομίλου συνοψίζεται στους παρακάτω κανόνες :
1. Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων πρέπει να εξασφαλίζει απλότητα και λειτουργικότητα, στην συντήρηση και αντοχή στον χρόνο.
2. Στην αυστηρή επίβλεψη και στον διαρκή ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις φάσεις της κατασκευής
3. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα σχεδιασμού και κανονισμών, αλλα και σε θέματα υλικών και τρόπου κατασκευής.
4. Στην ανάπτυξη της εταιρείας μας αλλά και στην διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Greek Coast

Το Μεσιτικό γραφείο «Ελληνική Ακτή»- Greek Coast Real Estate με έδρα την Πάτρα, και υποκατάστημα στην Ζακύνθο το οποιο το οποίο ανήκει στον Όμιλο Εταιριών Ατάλλα ιδρύθηκε με αντικείμενο το ολοκληρωμένο και πραγματικό Real Estate, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες μέσα από τους ειδικευμένους συνεργάτες μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Κατασκευαστική εταιρεία

Κατασκευή πολυκατοικιών και ιδιωτικών κατοικιών υψηλής ποιότητας , αλλά και στο εξωτερικό με τα τμήματα του Ομίλου στην Παλαιστίνη και την Ιορδανία να αναλαμβάνουν τόσο δημόσια έργα όσο και ιδιωτικά.

Εμπόριο πλακιδίων & ειδών υγιεινής


Ο Όμιλος διαθέτει επίσης εμπορικό τμήμα στην Ελλάδα με κύρια ασχολία του το εμπόριο πλακιδίων και ειδών υγιεινής.